Starbucks – Cafenea cu stil!

Esti in cautarea unei cafenele cu stil, cu o atmosfera creativa pentru studiu ori pentru lucru, sau pur si simplu cauti un loc in care sa te bucuri de o pauza relaxanta in mijlocul unei sesiuni de shopping? Daca da, noua cafenea Starbucks este raspunsul – un moment de respiro intr-o atmosfera contemporana, departe de agitatia obisnuita de zi cu zi!
starbucks.jpg

Incepand cu luna ianuarie, cafeneaua Starbucks situata in Bucuresti Mall, a fost relocata si reamenajata, astfel ca vei avea surpriza sa decoperi un univers nou, modern, plin de stil, un loc in care experienta Starbucks este capata la propriu o alta dimensiune!

O data ce pasesti inauntru, vei intra intr-o atmosfera de lounge, luminoasa si calda a noii cafenele! Situata pe doua etaje, aceasta este cea mai mare cafenea Starbucks din Romania si prima din sud-estul Europei al carei design respecta noul concept global adoptat de Starbucks la nivel internațional!

Folosind in principal mobilier confectionat din lemn autohton, materiale reciclate si elemente reutilizate din vechea cafenea, noua strategie de design, numita „Regional Modern”, aduce o atmosfera revigoranta, luminoasa, cu un look ce se apropie mai mult de stilul modern-industrial la parter si unul cald si primitor la etaj. Tejgheaua si scaunele inalte creaza imaginea unui espresso bar original, oferindu-ti ocazia unei pauze scurte si revigorante.

De asemenea, ferestrele mari ale cafenelei ofera o priveliste minunata spre si dinspre intrarea principala a Mall-ului, formand impreuna cu spatiile inundate de lumina naturala, nu numai locul perfect si relaxant in care te poti rasfata, savurand cafeaua ta preferata Starbucks, dar si un business center prietenos in care gasesti masute confortabile pentru citit si acces la internet wi-fi.

Cu siguranta, este un loc pe care trebuie sa il vezi si in care sa fii vazut!

Orar: deschis de luni pina vineri, de la 8.00 la 23.00, sambata de la 9.00 la 24.00 si duminica de la 9.00 la 23.30.

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE