Uncategorized

Şterge petele!

Sursa
Femeia de azi
Foto
shutterstock
Pistruii sau petele maro după plajă îţi ştirbesc şarmul chipului? E timpul să iei măsuri şi să le ştergi de pe faţă cu soluţii la-ndemână.
capsune.jpg

●Sucul de lămâie este eficient în reducerea pistruilor şi petelor, ba conţine şi vitamina C şi acid citric, care asigură un peeling delicat, tonificarea tenului şi reducerea ridurilor. Se aplică suc de lămâie pe toată faţa şi de câteva ori în plus pe zonele cu pete. Se lasă să se usuce, se clăteşte tenul cu apă călduţă şi se aplică o cremă hidratantă.

 

Alimente care te scapă de pistrui

 

●Piureul de căpşune are şi el efect de înălbire a tenului. Dacă îţi rupi de la gură 1-2 fructe, aplică-le pe faţă pasate, doar pe zonele cu pete, lasă-le să acţioneze vreo 15 minute, după care masează toată faţa şi clăteşte cu apă caldă.

 

●Ceapa are un miros neplăcut, dar şi o mare capacitate de decolorare a petelor. Taie o ceapă şi, cu partea zemoasă, masează zonele cu probleme de câteva ori pe zi. Clăteşte tenul numai după ce lichidul s-a uscat.

 

●O altă reţetă ieftină este laptele bătut. Amestecă o lingură cu fulgi de ovăz şi lapte bătut cât să obţii o pastă consistentă. Aplică această mască pe faţă, las-o să acţioneze 20 de minute apoi spală tenul cu apă rece. 

 

Frumusete din… bucatarie

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE