Uncategorized

Stiuca la gratar cu cartofi dulci

1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Combina mierea, cimbrul, scortisoara si uleiul. Pune cartofii dulci intr-o tava de copt si toarna amestecul cu miere deasupra. Acopera tava cu folie si tine la cuptor timp de 25-30 de minute.

2. Combina gemul, untul, usturoiul, sucul si coaja lamilor intr-o oala mica. Pune pe foc si topeste ingredientele impreuna. 

3. Pune stiuca pe gratar. Cresteaza pestele si impaneaza-l cu mixtura de unt. Lasa pe gratar inca 5 minute. Intoarce pe cealalta parte si repeta operatiunea.

4. Se serveste cu cartofi dulci, paine si gem de caise.

Poza principala

h_01335301mica.jpg

30ml de miere
15g de cimbru
5g de scortisoara
30ml de ulei de masline
7 cartofi dulci mici, injumatatiti
5g de gem de caise
100g de unt
2 catei de usturoi, taiati marunt
sucul si coaja a doua lamai
800g de file de stiuca
sare si piper 
gem de caise pentru paine 

Stiuca are o savoare deosebita datorita gemului de caise. Cu siguranta n-ai mai incercat asa ceva.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE