Uncategorized

Ștrudel cu brânză și cireșe

1. Prepară umplutura: amestecă brânza (foarte bine scursă de zer) cu zahărul și 20 g de amidon. 

2. Întinde pe masa de lucru aluatul dezghețat. Tăvălește cireșele curățate de sâmburi prin amidonul rămas.

3. Întinde amestecul de brânză peste aluat, lăsând într-o parte o margine de 5 cm. 

4. Înfige apoi cireșele pe toată suprafața și rulează. 

5. Unge cu ou bătut deasupra, înțeapă din loc în loc cu o scobitoare și dă strudelul cu branza si cirese la cuptorul încins până capătă o culoare apetisantă. 

6. Taie doar după ce s-a răcit și pudrează cu zahăr aceasta prajitura cu branza si cirese.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sugestie. Ciresele proaspete le poti inlocui cu visine sau cirese congelate sau fructe din compot bine scurse.

 

Foitaj cu ciocolata, alune si inghetata de cafea

Poza principala

strudel_mic.jpg

500 g brânză de vaci

20 g amidon de porumb + 1 lingură 

150 g zahăr

500 g aluat foitaj

250 g cireșe 

1 ou

zahăr pudră

 

Ruladă pufoasă cu ciocolată

Un desert ușor, cremos și răcoritor cu branza si cirese.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE