Uncategorized

Strudel cu rubarba

Intr-un castron, amesteca energic crema de branza cu un ou, 100 g zahar si o lingura cu gris.

Separat, curata rubarba, tai-o cubulete si trage-o in 25 g de unt topit. Las-o sa se racoreasca.

Intre timp, topeste restul de unt si unge usor foile de placinta. Asaza-le apoi unele peste altele.

Intinde crema de branza si acopera cu rubarba. Ruleaza bine si asaza strudelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

strudel_cu_rubarba_shutterstock_93282577.jpg

1 pachet cu foi de placinta  
500 g rubarba
100 g unt  
200 g crema de branza
1 ou  
100 g zahar  
1 lingura cu gris

Considerata de unii leguma, iar de altii fruct, rubarba se cultiva si la noi, in zona Brasovului. Este saraca in calorii, doar 16/100 g, si bogata in fosfor, potasiu, magneziu, fi er, zinc si vitamina C.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE