Suberec cu pui

In apa caldut,pui 1 lingurita cu sare si amesteci.Adaugi faina intr-un castron mai mare,pui apa cu sare si framanti un aluat potrivit de tare.Lasi coca sa se odihneasca o jumatate de ora.Dai ceapaprin masina de tocat cu pieptul de pui si condimentezi cu sare si piper,dupa gust .Tai bucatele de aluat ,cat o nuca,pe care le rotesti intre palme.Procedezi astfel cu tot aluatul.Iei fiecare bila si intinzi o foaie cu diametrul de 15-20 cm.Ungi foile cu carnea de pui pregatita in prealabil,le pliezi si le tai cu cutitul de pizza pe margini,cam 3 mm.Prajesti fiecare suberec pe ambele parti in ulei incins.
1 gk piept de pui
1/2 l apa
2 cepe mari
sare
piper
1 1/2 kg faina
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE