Sufleu cu ricotta

1. Pune într-o cratiţă, la foc redus, untul, făina, laptele și amestecă continuu până obţii un sos de consistenţa unei budinci, după care lasă-l să se răcească.

2. Adaugă gălbenușurile și ricotta amestecată cu brânza de burduf, puţin chimen și sare. Încorporează albușurile spumă.

3. Toarnă totul într-un vas termorezistent uns cu unt și coace la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute. Deschide ușa cuptorului doar la final (în caz contrar, sufleul va răsufla).

 

Sugestie. Folosește pentru copt (și servire) forme individuale din ceramică. Sufleul cu ricotta se va coace mai repede.

 

Sufleu de ciocolata

Poza principala

sufleu_ricotta_mic.jpg

1 cutie cu brânză ricotta

250 g brânză de burduf

4 ouă

50 g unt

2 linguri cu făină

1 cană lapte

chimen

sare

 

Sufleu de peste

Întotdeauna servește sufleul cu ricotta imediat ce l-ai scos din cuptor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE