Sufleu de peste

1. Puneti pestele intr-o tigaie, alaturi de lapte si condimente. Acoperiti si gatiti la foc mic pentru 5-8 minute, pana cand devine fraged. Scurgeti laptele intr-un castron, apoi turnati alti 400 ml de apa. Intre timp, inmuiati gelatina in apa rece pentru 5 minute.

2. Topiti untul intr-o tigaie. Luati de pe foc si amestecati faina. Turnati laptele si amestecati la foc mic, fierband sosul pentru cateva minute. Adaugati gelatina si amestecati.

3. Adaugati smantana, pestele, crevetii si patrunjelul. Asezonati bine. Separat, bateti albusul spuma, apoi puneti-l peste intreaga compozitie. Turnati intregul amestec in castronele mici si dati la frigider pana se asaza.

4. Rasturnati castroanele pe farfurii si garnisiti cu patrunjel proaspat tocat.

Poza principala

rexfeatures_1389703t_mica.jpg

500 g eglefin
400 ml lapte
sare si piper negru proaspat macinat
4 foi de gelatina
30 g unt
3 linguri faina
5 linguri smantana
200 g creveti gatiti si curatati
2 linguri patrunjel tocat
1 albus de ou

Iata o idee perfecta de gustare la pranz sau cina.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE