Sumac

sumac.jpg

Este un condiment colorat şi plin de aromă, are un delicat gust de lămâie, perfect pentru condimentarea salatelor sau a preparatelor din carne. Sumacul obţinut cu abur sterilizat este recomandat pentru gătit, datorită eliminării tuturor bacteriilor şi mai ales a păstrării perfecte a aromei.

 Cantitate/ linguriță: 3,1 g măcinat.

 Cantitate recomandată (pentru 500 g): 

Carne roșie: până la 6 lingurițe 

Carne albă: până la 6 lingurițe

Vegetale: până la 6 lingurițe 

Carbohidrați: până la 6 lingurițe

 

Potrivit pentru: salate; roșii; cărnuri – atunci când este adăugat înainte de fierbere sau prăjire. 

Compatibil cu: chili, usturoi, ghimbir, oregano, boia, pătrunjel, piper, rozmarin, cimbru, susan

 

 

Sursa text: Magazinul cu mirodenii

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE