Sun Plaza este destinatia iubitorilor de carte pentru o saptamana

Caravana BookLand viziteaza cel de-al doilea Mall din turneu: Sun Plaza.
bookland.jpg

Ca efort de integrare al cartii in circuitul firesc al societatii, Targul urban de carte BookLand continua turneul prin mall-urile bucurestene pana pe 23 decembrie. Cititorii care vor sa evite aglomeratia de dinaintea Sarbatorilor pot gasi inca de pe acum un cadou potrivit la un pret avantajos.

Astfel, o vizita la Mall nu iti aduce doar relaxare si cumparaturi cotidiene, ci te invita si la o sesiune de shopping cultural, una dintre putinele investitii care se mentin pe termen lung, chiar si in conditii de criza. Pe langa toate acestea, rafturile de carte vor intampina cititorii cu vouchere si cadouri surpriza din partea organizatorilor.

Editia a II-a a Targului urban de carte va fi organizata sub forma unui turneu in mall-urile din Bucuresti si va promova cartea alaturi de numeroase proiecte culturale, timp de 8 saptamani. Al doilea mall din turneu este Sun Plaza, iar programul de vizitare este: 8-13 noiembrie intre orele 10.00 – 22.00.

Sun Plaza incurajaza activitatile ce au ca scop alimentarea mintii, spiritului si sufletului  uman si de asemenea acesta actiune nu este prima de acest gen. Asa cum spunea si Sadoveanu „Cartile ne sunt prieteni statornici. Ne sunt sfetnici si nu ne contrazic. Cartile care ne plac sunt si urne pline de amintiri”. Sun Plaza devine taramul amintirilor placute si al prieteniei. Le dam intalnire tuturor iubitorilor de carte, aici, in Sun Plaza, cu lumea magica a povestilor de care avem nevoie cu totii, de la mic la mare, ba mai mult speram ca acestia sa ia in considerare cartile in alcatuirea listei de cadouri pentru cei dragi de sarbatori. – ne impartaseste Sun Plaza.

La doar 6 luni de la lansarea sa pe piata, BookLand, primul targ de carte organizat in Mall, a reusit sa convinga peste 2,5 milioane de romani ca lectura poate deveni o activitate cel putin la fel de placuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discutiile libere din cafenelele Mall-urilor.

Cu vanzari de peste 20.000 de titluri in valoare de 80.000 de euro, targul de carte urban BookLand isi pastreaza conceptul de targ inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de alta parte, continua investitia si dezvolta noi directii sub cupola aceluiasi brand, cum este deschiderea recenta a unei librarii online (www.book-land.ro), culminand in prima parte a anului viitor cu deschiderea librariei BookLand Café.   

Cititorii sunt invitati sa viziteze cel de-al doilea Mall din turneu, in Sun Plaza (Calea Vacaresti nr. 391) si sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru ca aici „si cartile pot avea o viata sociala”, spun organizatorii.

Dintre editurile si casele de discuri participante: Adevarul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Romaneasca, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.

Despre proiectele BookLand:

Dupa prima editie a targului de carte urban care a avut loc inainte de Paste in cel mai mare Mall din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, organizatorul evenimentului, More than Pub, in urma feedbackului primit din partea editurilor, publicului, a decis sa dezvolte conceptul extinzand proiectul la nivel national.
S-a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa acolo unde nu doar publicul cititor obisnuieste sa mearga, ci in Mall-urile din orasele vizitate. Altfel spus, cartea a devenit mai mult decat accesibila unui public cu potential imens.

Libraria online Book-Land.ro

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesarii arata cititorilor ca preferintele sale de lectura sunt intotdeauna importante. De aceea, Book-Land.ro prezinta in premiera un filtru de cautare al cartilor ajustabil, dupa criteriul editurii, autorului, pretului si genului din care titlul face parte.  In plus, cititorul are la dispozitie si optiunea cautarii dupa cuvintele cheie ale fiecarei carti. Este site-ul unei librarii online user- friendly care se ambitioneaza sa devina cea mai mare librarie online si sa-si obisnuiasca publicul in fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Facebook Comments

Admin

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE