Supă-cremă cu brânză

1. Taie cartofii cubuleţe și pune-i la fiert în apă cu sare împreună cu ceapa, ţelina, rădăcina de pătrunjel și un morcov.
2. Separat, fierbe broccoli și conopida desfăcută în bucheţele. Când legumele sunt aproape fierte, trece-le printr-o sită, mai puţin ceapa și morcovul.
3. Crema astfel obţinută subţiaz-o cu smântâna și puţin lapte. Lasă pe foc să mai dea în câteva clocote și potrivește gustul de sare.
4. Servește supa-cremă fierbinte, cu brânza tăiată bastonașe.
Poza principala

18-07-2012_1.jpg

500 g cartofi
1 telina
1 radacina de patrunjel
1 conopida mica
1 broccoli mic
1 ceapa
1 morcov
200 g smântâna
300 g brânza telemea
1 cescuta cu lapte
sare

Supa-cremă cu brânză este delicată și fină, numai bună de servit musafirii mai pretențioși.
Numar de portii
4
Calorii
325
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE