Supă-cremă cu ghimbir

1.Curăţă cartofii, ceapa, ţelina și morcovii. Taie-le cubuleţe, după care pune-le la fiert în apă cu un praf de sare.
 
2.După ce au fiert, scoate legumele din supă și pasează-le sau trece-le printr-o sită deasă, mai puţin ceapa.
 
3.Crema astfel obţinută subţiaz-o cu supa în care au fiert legumele. Potrivește gustul de sare și piper, după care adaugă ghimbirul și mai lasă 10 minute la foc mic.
 
4.La final, adaugă sosul de soia. Servește supa cu smântână și rondele de ceapă verde.

Poza principala

supa_crema_cu_ghimbir_mica.jpg

4 cartofi
4 morcovi
1 ţelină
1 ceapă
2 linguri cu sos de soia
2 linguriţe cu ghimbir ras
50 g smântână
2 fire de ceapă verde
sare
piper

Inedită, gust surprinzător, merită încercată!
Numar de portii
4
Calorii
165
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE