Supa-crema de ciuperci

shutterstock_54615706_mica

Curata ciupercile si taie-le felii. Separat, caleste ceapa in unt topit. Cand devine translucida, adauga ciupercile. Dupa zece minute, toarna 1-1,5 l de apa sau supa de legume. Potriveste gustul de sare si lasa sa fiarba 30 de minute.

Intre timp, rumeneste putin faina intr-o tigaie fara grasime. Cand devine aurie, las-o sa se raceasca, apoi adauga treptat putina apa rece, amestecand energic.

Scoate ciupercile si trece-le printr-o sita deasa, dar opreste cateva pentru decor. Pasta astfel obtinuta, subtiaz-o cu zeama in care au fiert ciupercile.

Adauga sosul de faina, smantana, sare si piper si lasa pe foc cinci minute.

Serveste supa crema de ciuperci rece, cu ciupercile oprite, putina verdeata si cateva crutoane.

Supa crema de porumb cu ardei iute

Revista Femeia de Azi

Poza principala

shutterstock_54615706_mica.jpg

500 g ciuperci proaspete  
1 ceapa  
2-3 linguri cu unt  
3 linguri cu faina  
200 g smantana 
sare, piper

Pentru savoare, adauga in supa crema de ciuperci o lingurita cu ulei de masline.
Numar de portii
4
Calorii
280



Comentarii

comentarii

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE