Uncategorized

Supă-cremă de conopidă

1. Într-o oală, încinge untul și adaugă uleiul. Pune conopida tăiată bucățele, cartoful cubulețe și ceapa tăiată mărunt. Lasă pe foc mic 5 minute.

2. Toarnă apoi supa crema și laptele încălzite separat, acoperă și lasă pe foc 20 de minute. Când legumele s-au înmuiat, redu flacăra și adaugă smântâna.

Conopida pane

3. Într-o tigaie neunsă, rumenește feliile de bacon până devin crocante. Cu ajutorul unui mixer vertical, pasează bine totul. Pune din nou pe foc supa crema de conopida să se înfierbânte, asezonează după gust.

4. Pune supa-cremă de conopida în castronele și presară deasupra bacon tăiat mărunt și brânză Gorgonzola sfărâmată.

 

Supă fină de mazăre

Poza principala

supa_mica.jpg

1,3 kg conopidă

1 cartof mare

1 ceapă 

25 g unt

4 linguri cu ulei de măsline

1,2 l supă de legume/pui

600 ml lapte

150 ml smântână

6 felii bacon

50 g brânză Gorgonzola

 

Supa de porumb cu sos chili

Fină și deosebită la gust, supa-cremă de conopidă trebuie încercată.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE