Supă-cremă de gulii

 

1.Curăță de coajă guliile și taie mărunt ceapa.

2.Topește untul într-o oală și călește ceapa. Adaugă guliile tăiate cubulețe, supa și frunzele de dafin și lasă să fiarbă domol, acoperit.

3.Când guliile s-au înmuiat, scoate câteva cubulețe într-un castronel, îndepărtează și frunzele de dafin și mixează supa.

4.Adaugă smântâna, sare și piper după gust, iar la final cubulețele de gulie și pune pe foc să ajungă la punctul de fierbere.

5.Servește supa-cremă de gulii cu măcriș proaspăt și crutoane.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Supă de gulii cu perișoare

Poza principala

supa_crema_mica.jpg

4 gulii micuțe

1 ceapă

1 lingură cu unt

600 ml supă clară de legume

Sare

2 frunze de dafin

200 ml smântână de gătit (30% grăsime)

Piper măcinat

Crutoane

Măcriș

 

Supa de praz si gulii

Rafinată și interesantă la gust, supa-cremă de gulii merită încercată măcar o dată!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE