Supa-crema de legume

1. Incalziti uleiul intr-o cratita medie. Caliti usturoiul, ciupercile si spanacul pentru 4 minute. Asezonati cu mirodeniile pentru pui.

2. Adaugati pasta de supa de pui si de ciuperci peste legume, amestecand continuu. Micsorati focul si lasati sa se caleasca pentru 10 minute .

3. Adaugati restul legumelor si lasati sa se caleasca pentru cateva minute.

Supa crema de ciuperci

4. Condimentati usor cu piper, daca e necesar. Luati de pe foc supa crema de legume, adaugati smantana si coriandrul pentru gust si garnisire.

5. Serviti supa de legume calda, cu paine prajita sau bagheta.

Supa de rosii

Poza principala

h_01404045_mica.jpg

2 linguri ulei
2 catei de usturoi, pisati
250g ciuperci, tocate
400g spanac, tocat
2 lingurite condiment de pui
1l apa fierbinte
1 plic supa de pui, 1 plic supa de ciuperci, amandoua dizolvate in 125ml(1/2 cana) de apa pentru a forma o pasta
200-250g legume inghetate
3 linguri de smantana (optional)
piper proaspat macinat
60g coriandru proaspat, tocat (optional)

Daca va place spanacul, atunci aceasta supa crema de legume va deveni una din preferatele voastre.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Poti pune chestii proaspete, daca doresti. Incercam sa imbinam mai multe stiluri de gatit si rapiditatea cu vitamina:) Dar te asiguram ca este absolut delicioasa aceasta supa:)
  • nu-i mai bine s-o lasati balta cu pseudoretetele la plic,chiar daca ne sugerati sa adaugam „chestii proaspete”,si asa sunt pline bucatariile de restaurante de prosti care au facut praf retetele originale si nu mai respecta nimeni nici retete nici reguli de igiena,vor retete la plic,trimiteti-le pe mail,in particular

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE