Supa crema de porumb cu ardei iute

1. Pune ceapa, usturoiul, jumatate din ardeiul iute, cartofii si porumbul intr-o tava, stropeste cu ulei si lasa la cuptor timp de 30 de minute. Scoate legumele si lasa-le deoparte.

2. Taie painea cubulete si pune-o intr-o tava. Toaca cealalta jumatate de ardei iute si amestec-o impreuna cu uleiul de masline, Presara amestecul peste paine. Pune la cuptor timp de 5 minute sau pana cand painea se rumeneste.

Supa crema de morcovi

3. Pune jumatate din cantitatea de porumb intr-un castron. Pune restul de porumb, legumele coapte si laptele de cocos intr-un blender si mixeaza pana obtii un amestec omogen.

4. Adauga zeama de legume si asezoneaza dupa gust. Pune totul intr-o oala si incalzeste.

5. Serveste supa crema de porumb in castroane cu restul de porumb intreg si crutoanele aromate.

Supa crema de mazare

Poza principala

rexfeatures_442619a_mica.jpg

2 cepe mari, taiate marunt
3 catei de usturoi
1 ardei iute rosu, injumatatit si fara seminte
1 cartof mare, curatat si taiat
500 g porumb la conserva, scurs
4 linguri de ulei de masline
3 felii groase de paine
400ml de lapte de cocos
1,2 litri de zeama de legume
sare de mare si piper

O supa crema de porumb delicioasa si extrem de nutritiva.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE