Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In tot acest timp se pune putin ulei in tigaie, abia apoi se calesc rapid legumele. Se adauga apa si se lasa la mic mic cel mult 30 de minute. Dupa ce s-a scurs timpul se scot legumele si se paseaza cu un blender. Ideea este sa se creeze o supa crema, nu o supa ca de obicei. Deci, consistenta trebuie sa fie una cremoasa, motiv pentru care se paseaza bine de tot. Se presara sare, nucsoara, se adauga sucul de lamaie si se mai amesteca putin. Se serveste calda.
Ingrediente: 1 sfecla rosie, 1 telina, nu celery, 1 ceapa uscata, galbena, 1 lingura ulei de floarea-soarelui, 600 ml de apa rece, putina nucsoara, sare si putin suc proaspat de lamaie.
Numar de portii
1
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE