Uncategorized

Supa crema de spanac

1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste bucatile de pui. Scoate-le pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

2. Lasa doar 15ml de ulei in oala si pune din nou puiul. Adauga morcovul, telina, ceapa, boabele de piper, usturoiul, buchetul garni si apa si lasa la fiert timp de 40 de minute la foc mediu.

3. Trece amestecul printr-o strecuratoare si pune lichidul in oala. Indeparteaza carnea de pui de pe oase si taie-o in bucati mici. Adauga cartofii dulci in lichid si lasa-i la fiert pana se inmoaie.

4. Adauga frunzele de spanac si fierbe-le pana se ofilesc. Pune puiul in oala si toarna laptele batut. Asezoneaza cu sare si piper si incalzeste supa fara sa o lasi sa fiarba. Garniseste cu feliile de paine prajita.

Poza principala

h_00819035.jpg

15ml ulei 

1kg de bucati de pui

1 morcov, taiat marunt

2 tulpini de telina, taiate marunt

1 ceapa, taiat marunt

6 boabe de piper negru

2 catei de usturoi, taiat marunt

1 buchet garni

1,5 l de apa

800g de cartofi dulci, curatati si taiati

2 buchete de spanac, taiat

125ml de lapte batut

Sare si piper dupa gust

Paine toast

Inainte de a adauga puiul si iaurtul in mancare poti sa faci un piure din supa. Cartofii dulci si spanacul se potrivesc intr-un mod delicios.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE