Supa crema de telina si mar cu bacon si cascaval

Incalziti uleiul intr-o cratita de supa si caliti ceapa si usturoiul. Lasati-le pana se inmoaie, apoi adaugati telina taiata cubulete si merele. Adaugati zeama de legume (puteti foarte bine sa folositi doar apa) si aduceti la fierbere.

Separat, taiati baconul fasiute subtiri si prajiti-l fara ulei intr-o tigaie de teflon. Taiati si cascavalul fasii.

Reveniti la supa. Cand ingredientele sunt moi, opriti focul si potriviti de sare si piper.

Scoateti toate ingredientele (inca fierbinti) din supa si puneti-le in blender. Pasati-le si adaugati din zeama ramasa pana obtineti consistenta dorita.

Turnati supa crema fierbinte in castroane si decorati cu bacon, cascaval si marar. Adaugati si o lingurita de smantana pentru un plus de savoare.

credit: Guliver

Supa crema de conopida

Poza principala

celeriac_and_apple_soup_topped_with_bacon_400.jpg

2 cepe, curatate si taiate
4 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
1 kg telina, curatata si taiata
500 g mere, decojite si rase
1 l zeama de legume
2 linguri ulei floarea-soarelui
4 felii de bacon
4 felii de cascaval
marar
smantana
sare si piper

Telina da supelor o aroma bogata, deosebita.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE