Supa crema de telina

1. Incalzeste uleiul si untul si prajeste ceapa si telina la foc mic, pana se inmoaie, dar inainte sa se devina maronii. Acopera si lasa legumele la fiert inabusit pana se inmoaie.

2. Adauga jumatate din lapte, zeama si sarea si piperul. Asteapta sa clocoteasca, amestecand in continuu si lasa la fiert timp de 25-30 de minute. Lasa la racit si pune amestecul la blender.

3. Adauga restul de lapte si pune pe foc pana inainte sa inceapa sa fiarba. Presara cu nucsoara si garniseste cu smantana si ierburi.

Poza principala

h_01061773.jpg

25ml de ulei

10g de unt

1 ceapa, taiata marunt

6-8 tulpini de telina, taiate marunt

300ml de lapte

300ml de zeama de pui

Sare si piper negru

Nucsoara

Smantana

Ierburi pentru garnisire

Pentru un gust aparte, deosebit, incearca reteta de supa crema de telina!
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE