Supă-cremă de ciuperci

1.Călește ceapa în ulei. Adaugă ciupercile champignon tăiate felii (păstrează câteva pentru decor).Toarnă 1-1,5 l de apă. Presară sare și lasă să fiarbă.
 
2.Rumenește făina într-o tigaie, fără grăsime. Când făina devine ușor aurie, lasă să se răcească, apoi adaugă treptat in supa crema de ciuperci puţin lapte, amestecând energic pentru a nu se forma cocoloașe și smântâna.

Supa crema de legume

3.Trece ciupercile printr-o sită deasă. Subţiază apoi cu zeama în care au fiert. Adaugă sosul din făină, sare și piper și lasă pe foc încă cinci minute. Servește ciuperci păstrate, crutoane și verdeaţă tocată fin.
 
Sugestie Supa-cremă de ciuperci champignon va căpăta un gust mai bun dacă înlocuieşti apa cu supă de pui.

Supa crema de rosii

Poza principala

supa_crema_de_ciuperci_mica.jpg

500 g ciuperci champignon
1 ceapă
3 linguri cu făină
1 ceşcuţă cu lapte
100 g smântână
pătrunjel
ulei de măsline
sare
piper

Supa-cremă de ciuperci champignon este o reţetă gustoasă şi săţioasă, perfectă pentru mesele în familie.
Numar de portii
4
Calorii
260
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE