Supă cu lapte de cocos

1.Pisează piperul în mojar. Curăţă şi mărunţeşte căţeii de usturoi. Taie piepţii de pui în bucăţi mici. 

2.Încinge uleiul într-o oală. Pune piperul şi usturoiul şi lasă un minut.

3.Toarnă supa de pui şi laptele de cocos în tigaia cu ulei şi usturoi. Ține la foc moderat. După ce dă în clocot, pune bucăţelele de piept de pui şi ţine încă 20 de minute la fiert.

4.Spre finalul timpului de fierbere, adaugă zeama de lămâie, potriveşte de sare şi piper. 

5.Umple bolurile de supă şi decorează cu morcov ras şi frunzuliţe de coriandru. Serveşte îndată !

 

Truc: În lipsa laptelui de cocos, care-i dă gustul puternic asiatic, poţi pregăti supa cu lapte de vacă. 

 

Mancare braziliana de peste

Poza principala

supa_cu_lapte_de_cocos_mica.jpg

500 ml lapte de cocos

300 ml supă de pui

3 piepţi de pui

2 căţei de usturoi

1 lingură de ulei

zeama de lămâie

piper roşu

frunze de coriandru

morcov ras (pentru decor)

sare

piper

 

Taitei cu legume, tofu si sos de alune

Un preparat delicios, pentru impresionat musafirii la masa de sărbătoare.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE