Supa de bere si cascaval

1. Incalziti uleiul intr-o cratita mare si caliti ceapa, morcovul si telina pana cand se inmoaie.

2. Puneti faina, adaugati mustarul Dijon si amestecati pana se omogenizeaza complet.

3. Adaugati zeama de pui si berea, amestecand pana cand intregul amestec da in clocot.

4. Reduceti focul si lasati sa fiarba pentru 15 minute. Folositi un blender si pasati supa.

5. Adaugati branza Cheddar si amestecati pana cand se topeste. Garnisiti cu sos Worcester, sare si piper. Nu lasati supa sa dea in clocot din nou.

6. Turnati supa in castroane si garnisiti cu arpagic. Serviti cu felii subtiri din paine de secara.

Poza principala

h_01533755_mica.jpg

ulei de masline
1 ceapa, taiata
1 morcov mare, taiat
2 tulpini de telina, taiate
3 linguri faina
1 lingura mustar Dijon
1l zeama de pui
340 ml bere blonda
250g branza Cheddar
o bucata mare de blue cheese (optional)
1 lingurita de sos Worcester
sare si piper
arpagic, pentru garnisire
paine de secara, pentru servire

Orice branza ati folosi, asigurati-va ca gustul ei este pregnant, asa incat sa nu fie anihilat de cel al berii. Daca totusi nu vreti sa incercati varianta cu bere, folositi aceeasi cantitate de zeama de legume.
Numar de portii
1,3 litri
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE