De post Retete Uncategorized

Supă de ceapă cu frigănele

1.Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în unt şi ulei. Dacă vrei să dai culoare supei, adaugă un vârf de cuţit de boia. Amestecă des, ca să nu se prindă. 

2.Când ceapa se înmoaie, adaugă 2,5 litri de apă şi lasă să dea în clocot. Potriveşte supa de ceapa de sare şi piper. 

3.Pregăteşte frigănelele: taie bagheta în felii, unge-le cu sos de roşii şi pune pe fiecare mozzarella rasă. 

4.Dă la cuptor maximum zece minute, până ce se topeşte brânza, iar feliile de pâine se rumenesc. Servește-le pe post de crutoane alaturi de supa de ceapa. 

 

Sugestie Dacă vrei să ții binecunoscuta dietă cu supă de ceapă, renunță la unt și adaugă la fiert păstârnac, morcov şi ardei!

 

Supa de roșii groasa

Poza principala

supa_mica_de_ceapa.jpg

4 cepe

1/2 pachet de unt

3 linguri cu ulei 

boia dulce

4 linguri cu sos de roșii

100 g mozzarella rasă

sare

 

Supă grecească

Un preparat franţuzesc cu supa de ceapa, deosebit, de bucurat familia şi musafirii!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE