Supa de ciuperci cu smantana

Taie ceapa marunt si caleste-o usor in untul topit. Adauga ciupercile taiate felii subtiri. Presara un praf de sare, lasa sa se inabuse, dupa care acopera cu apa.

Dupa ce a dat in cateva clocote, aromatizeaza cu usturoiul zdrobit. Toarna cateva linguri din zeama fierbinte peste smantana, apoi pune-o treptat in supa de ciuperci.

La final, adauga mararul tocat fin. Serveste supa de ciuperci fierbinte, cu felii de paine prajita.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

supa_de_ciuperci_cu_smantana_400.jpg

1 kg ciuperci
400 g smantana
2 cepe
3-4 catei de usturoi
2 linguri cu unt
1 legatura de marar
sare

Inainte de a opri focul, adauga un varf de cutit de nucsoara proaspat rasa. Supa va fi mult mai aromata.
Numar de portii
4
Calorii
290
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE