Supa de dovleac cu portocale

1. Incalzeste untul intr-o tigaie medie la foc mediu.

2. Adauga ceapa si morcovul si prajeste-le pana se inmoaie.

3. Adauga uleiul de masline si dovleacul si lasa pe foc 3 minute, amestecand.

4. Adauga zeama de legume si cea de portocale si lasa la fiert timp de 25 de minute.

5. Pune la blender, adauga mierea si asezoneaza dupa gust. Adauga nucsoara daca preferi.

6. Pune amestecul in castroane si toarna deasupra smantana si presara patrunjel. Se serveste cu paine.

Poza principala

h_00820390.jpg

1 lingura de unt

1 ceapa mare, taiata marunt

1 morcov foarte mare, curatat si taiat

1 lingura de ulei de masline

500g de dovleac, curatat si taiat

625ml de zeama de legume

125ml zeama de portocale

1 lingura de miere

Sare de mare si piper negru

Nucsoara

Pentru servire

Smantana

Patrunjel tocat

Paine sourdough

O culoare hipnotizanta si un gust pe masura.
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE