Supa de fasole si spanac

1. Incalziti uleiul intr-o cratita mare si caliti ceapa, usturoiul si telina pana se inmoaie. Adaugati rozmarinul si frunzele de dafin.

2. Turnati zeama de legume, fasolea si spanacul si dati compozitia intr-un clocot.

3. Amestecati pasta de tomate cu boiaua, asezonati cu sare, piper si zeama de lamaie si turnati-le in supa. Dati iar in clocot, micsorati apoi focul si fierbeti pentru inca 10 minute.

4. Turnati in castroane si garnisiti cu bucatele de carnati.

Poza principala

h_01533756_mica.jpg

ulei
1 ceapa, taiata
125g telina
rozmarin
3 frunze de dafin
1l zeama de legume
2 cutii fasole gatita in sos de rosii
200g spanac
4 lingurite de pasta de tomate
1 lingurita de boia iute
sare si piper
zeama 1 lamai
2 carnati chorizo sau orice alt tip de carnati, taiati si prajiti

O supa gustoasa si satioasa.
Numar de portii
1,8 litri
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE