Supa de fasole verde

1. Pune zeama la fiert intr-o oala mare. Adauga cartofii si fasolea verde si lasa la fiert timp de 20 de minute. Adauga dovleceii, fasolea alba, 20 g din busuioc si doua treimi din rosii si asezoneaza cu sare si piper. Lasa la fiert timp de 5 minute. Adauga spaghetele si mai lasa inca 10 minute la fiert.

2. In acest timp, amesteca usturoiul si rosiile ramase cu restul de busuioc si uleiul de masline treptat. Amesteca si smantana chiar inainte de servire. Supa de fasole verde se serveste cu parmezan ras si amestecul de usturoi.

Salata cu ton si fasole verde

Poza principala

h_00814320.jpg

1,5 l zeama de legume sau de pui

2 cartofi mari, taiati in bucati mari

250g de fasole verde, taiata in patru

4 dovlecei, taiati felii

1 conserva de fasole alba

30 g de busuioc tocat

3 rosii, decojite si taiate marunt

Sare si piper negru

100g de spaghete

1 catel de usturoi, zdrobit

25ml de ulei de masline

200ml de smantana

Parmezan ras

Daca vrei sa alegi varianta vegetariana a supei, inlocuieste zeama de pui cu zeama de legume, in special fasole verde.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE