Supa de fructe uscate

1. Pune caisele uscate si inele de mar la inmuiat in apa doar cat sa le acopere peste noapte. Scurge fructele, pastrand lichidul. Adauga apa peste lichid pana se fac 500ml. Taie fructele.

2. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste morcovul, ceapa si praful de curry pana ce ceapa devina translucida. Adauga zeama, lichidul pastrat, fructele taiate, stafidele si mierea.

3. Asezoneaza cu sare si piper si lasa la fiert timp de o ora sau pana se inmoaie fructele. Pune amestecul la blender. Pune mixtura in oala, incalzeste si asezoneaza. Garniseste cu inele de mar. 

Poza principala

h_00819056.jpg

125g de caise uscate

125g inele de mar uscat

100g de unt

2 morcovi rasi

2 cepe rase

10g de praf de curry

1,5 l de zeama de pui

100g de stafide, taiate 

20g de miere

Sare si piper negru proaspat dupa gust

Inele de mar uscat pentru garnisire

Iata o reteta ce merita incercata in orice anotimp.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE