Uncategorized

Supă de gulii cu perișoare

1. Într-un castron, amestecă bine carnea cu oul, pătrunjel, sare, piper și coajă de lămâie. Leagă compoziția cu puțin pesmet. Din compoziția astfel obținută modelează perișoarele și fierbe-le în apă cu un praf de sare. 

2. Între timp, călește ceapa în untul topit. Adaugă guliile curățate și tăiate în cubulețe. Presară un praf de sare, piper și nucșoară. Lasă-le să se înăbușe puțin, după care stinge cu supa de pui. 

3. Adaugă perișoarele și lasă să dea în câteva clocote. La final, aromatizează cu frunzele de țelină tocate.  

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Ciorbă de perișoare a la grec

Poza principala

supa_mica.jpg

2 gulii

1l supă de pui

1 ceapă

2 linguri cu unt

2 fire de țelină 

nucșoară

sare

piper alb 

 

Pentru perișoare:

200 g carne tocată de vițel

1 ou

½ legătură de pătrunjel 

½ linguriță de coajă de lămâie

pesmet

sare

piper alb 

 

Perișoare în sos alb

Le-ai folosit in salate crocante, dar ce spui de o delicioasa supa de gulii?
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE