Supa de legume si linte

1. Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie. Adaugati ceapa, morcovii si telina si prajiti pana cand ceapa s-a inmuiat.

2. Adaugati zeama de pui sau de legume, lintea, rosiile si bulionul.

3. Aduceti compozitia la punctul de fierbere, dupa care lasati-o sa fiarba timp de 30 de minute sau pana cand lintea s-a inmuiat. Asezonati dupa gust si garnisiti cu patrunjel proaspat tocat, daca doriti. Serviti cu paine crocanta.

SFAT: Dublati cantitatea de supa si congelati jumatate din ea. Asa o sa aveti tot timpul o mancare buna in cazul in care nu aveti timp sa gatiti.

Poza principala

supa_de_legume_si_linte_400.jpg

10 ml ulei de masline
1 ceapa taiata
3 morcovi decojiti si taiati
4 teline taiate
40 ml zeama de legume sau pui
250 g linte rosie
410 g rosii la conserva
10 g bulion

Pe timp de iarna, incalziti-va cu aceasta supa gustoasa si nutritiva.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE