Supa de legume

Se pune intr-o oala mare apa, sare si un piept de pui la fiert. Cand puiul a fiert, se scoate si se adauga legumele sa fiarba foarte putine minute, adaugand bulionul si uleiul. Puteti pregati supa, fara a afecta valoarea nutritiva a legumelor, decongelandu-le ca atare, dupa care sa le fierbeti la aburi, apoi sa le lasati foarte putine minute in supa. La final, inainte de servire, se presara piper si sare dupa gust, dar nu prea mult, si patrunjel proaspat, tocat marunt.

In cazul de fata, legumele au fost lasate intr-un dispozitiv de fierbere la aburi, au fost lasate foarte putine minute, pana ce s-au inmuiat putin, abia apoi au fost adaugate in supa. Am procedat asa cu toate legumele.

Pofta buna!

Ingrediente: un sfert de kilogram de ciuperci champignon, taiate feliute, 1 cana cu bulion, 3 dovlecei mici, albi, taiati in bucati, 1 pachet mixt de legume amestecate, congelate, (mazare. fasole teci, morcovi si telina), pachetul trebuie sa aiba 1000 kg cel putin, jumatate de kilogram de mazare congelata, 1 legatura de patrunjel proaspat, sare, piper, supa de pui si cateva linguri cu ulei de floarea-soarelui sau de masline
Constituie un mod excelent de a pregati organismul pentru primavara, de a-l detoxifica dupa mesele imbelsugate in grasimi animale, dar si de a-l pregati pentru Pasti.
Numar de portii
12
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE