Supa de linte si lapte de cocos

1. Incalziti uleiul intr-o cratita mare si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati condimentele si prajiti pentru 1 minut.

2. Scurgeti lintea si adaugati amestecul de ceapa. Turnati zeama de legume. Fierbeti pentru 20 de minute sau pana cand lintea se inmoaie.

3. Adaugati rosiile (lasati deoparte cateva pentru garnisire), laptele de cocos si coriandrul si dati supa intr-un clocot. Fierbeti inca 5 minute. Asezonati cu zahar si sare si piper. Adaugati zeama de lamaie.

4. Puneti supa in castroane si garnisiti cu rosiile pastrate si putin coriandru. Serviti cu tortilla prajite.

Poza principala

h_01533754_mica.jpg

ulei
1 ceapa, taiata
4 catei de usturoi, pisati
2 seminte intregi de cardamom
2 batoane de scortisoara
anason
1 lingurita de turmeric
250g linte, inmuiata in apa fierbinte
1l zeama de legume
1 cutie de rosii mici sau mix de rosii si ceapa, tocate
1 cutie lapte de cocos
125g coriandru proaspat
2 lingurite de zahar
sare si piper
zeama unei lamai
coriandru pentru garnisire
tortilla cu seminte pentru servire.

O portie din aceasta supa delicioasa te tine in forma toata ziua, deoarece lintea este bogata in proteine si fibre.
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE