Supa de mazare

1. Clateste mazarea bine. Pune ceapa, usturoiul, morcovii si telina intr-o oala. Plaseaza rasolul de porc deasupra, dupa care pune mazarea. Adauga brandy-ul. Dupa ce da in clocot lasa la fiert timp de 10 minute.

2. Adauga zeama, praprika, frunzele de dafin si lasa la fiert timp de doua ore la foc mic pana se inmoaie mazarea.

3. Adauga sosul de soia si patrunjelul, asezoneaza cu sare si piper si mai lasa inca 10 minute la fiert. Scoate rasolul si taie carnea de pe os.

4. Taie carnea in bucati mici si pune-o din nou in supa de mazare. Garnieste cu cartofi copti in coaja.

Supa englezeasca de afumatura si mazare

Poza principala

h_00819058.jpg

750g de mazare

1 ceapa mare, taiata

1 catel de usturoi, taiat marunt

2 morcovi mari, rasi

2 tulpini de telina, taiate marunt

1 rasol afumat de porc

50ml de brandy

3l de zeama de legume

5g de paprika 

2 frunze de dafin

15ml de sos de soia

5g de patrunjel proaspat tocat

Sare si piper negru proaspat dupa gust

Cartofi copti in coaja pentru garnisire

Aceasta supa de mazare poate fi o masa in sine. Mai poti folosi, in loc de rasol afumat, bacon.
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE