Supa de morcovi cu ghimbir

1. Prajeste usor ceapa si morcovul pana se inmoaie, fara sa se coloreze.

2. Adauga usturoiul, ghimbirul si pasta de curry. Prajeste, amestecand, timp de un minut.

3. Toarna zeama de pui si crema de nuca de cocos si lasa la fiert timp de 25-30 de minute pana ce morcovii sunt foarte moi.

4. Pune amestecul la blender pana obtii o pasta omogena.

5. Inainte de servire, adauga frunzele de coriandru. Se serveste cu crema de nuca de cocos deasupra, cu morcovul ras si cu paste de orez prajite.

Poza principala

h_01062825.jpg

500g de morcovi, curatati si taiati

Doua cepe mari, curatate si taiate

Doua linguri de ulei de masline

O lingurita de usturoi zdrobit

O lingura de ghimbir zdrobit

1-2 lingurite de pasta de curry thailandez rosu sau galben 

Trei cani de zeama de pui

O cana 3/4 de crema de nuca de cocos

Sare de mare si piper ngru

O mana  de frunze de coriandru

Pentru servire:

1/4 cana de crema de nuca de cocos

Morcov ras

Paste de orez prajite (optional)

Iata o supa gustoasa, aromata si usor de preparat. Pentru un plus de consistenta poti sa o servesti impreuna cu paste de orez.
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE