Supa de pui cu galuste

Astfel, morcovii se taie in felii, telina asemenea, se adauga intr-o oala, se toarna circa 2 litri de apa si tacamurile de pui. Se lasa sa fiarba putin, la foc mediu, timp in care legumele trebuie sa fie moi, la fel si carnea. Dupa ce a fiert carnea si legumele, se scot si se pregatesc galustele din gris de grau.

Se bat ouale spume, se adauga in ploaie gris, pana se obtine o pasta. Se reduce focul la mininum, se adauga galustele incet, cu lingura, daca a scazut mult din supa, se adauga putina apa. Supa se mai lasa putin la fiert, foarte putin, ca sa nu se rupa galustele. Apoi se adauga patrunjelul tocat marunt, putin inainte de servite, si gata. Se mai adauga sare dupa bunul plac, dar nu multa.

Ingrediente: 3-4 morcovi medii, 1 bucata de telina cat podul palmei, 1 legatura de patrunjel proaspat, 2 oua de gaina, tacamurile de un pui (se inlatura grasimea vizibila), 2 litri de apa, putina sare si putin gris din grau.
Numar de portii
7
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE