1. Incalzeste uleiul intr-o oala de supa si prajeste prazul si usturoiul pana se inmoaie. Adauga urmatoarele legume: morcovii, cartofii, telina, dovleceii si prajeste timp de 2 minute.
2. Adauga mixtura de supa, zeama, puiul si apa. Lasa pe foc supa de pui pana incepe sa fiarba, acopera si lasa la fiert 1,5 ore pana ce puiul este foarte moale si se desprinde de pe os foarte usor.
3. Elimina oasele de pui, asezoneaza cu sare si piper si serveste supa de pui cu legume calda cu branza presarata deasupra.
30ml de ulei de masline
2 tulpini de praz, taiate marunt
3 catei de usturoi, taiati marunt
2 morcovi, taiati
2 tulpini de telina, taiate
4 dovlecei, rasi
1 cartof, curatat si taiat in cuburi mici
310ml de mixtura de supa, bine scursa
2l de zeama de pui
1kg de pulpe superioare de pui, fara piele
250ml de apa
2 bucati de branza feta, sfarmata
Adaugă comentariu