1. Incalzeste uleiul intr-o oala medie si pune ceapa, usturoiul si ghimbirul pana se inmoaie. Adauga sherry si lasa la clocotit pana scade la jumatate.
2. Adauga zeama de pui si asteapta sa fiarba. Apoi adauga porumbul si lasa la clocotit putinpana aproape de patrundere. Adauga si puiul si lasa la fiert.
3. Asezoneaza cu sos de soia. Da focul la mic si toarna oul batut lent, dar constant amestecand cu o furculita.
4. Adauga sare si serveste supa de pui cu porumb imediat, dupa ce pui putina ceapa verde deasupra si cateva picaturi de ulei de susan.
Carne de pui taiata marunt de la rotiserie
500g de boabe de porumb congelat
1,5 l de zeama de pui
2 linguri de ulei de alune
O ceapa, taiata marunt
Un catel de usturoi, taiat marunt
2 linguri de ghimbir proaspat ras
2/3 cana de sherry
2 linguri de sos de soia
Doua oua, batute usor
Sare de mare
Pentru servire: ceapa verde taiata marunt, ulei de susan, sos de soia
Adaugă comentariu