Supa de rasol de miel

1. Pune bucatile de rasol, ceapa, telina, morcovii, cartofii, supa de rosii, rosiile deshidratate si apa intr-o oala mare la foc pana incepe sa fiarba.

2. Redu temperatura si lasa la fiert timp de 3-4 ore sau pana ce carnea este foarte moale si se desprinde cu usurinta de pe os.

3. Indeparteaza de pe foc si amesteca. Elimina oasele. Adauga patrunjelul, sarea si piperul si tine pe foc pana incepe sa fiarba. Se serveste cald cu paine proaspata cu usturoi.

Poza principala

h_00842541.jpg

4 rasoluri de miel, taiate in felii

1 ceapa taiata marunt

3 tulpini de telina, taiate

2 morcovi, taiati in bucati mici

2 cartofi mari, curatati si taiati

1 conserva de supa concentrata de rosii

1 pachet de rosii deshidratate, taiate

1,5l de apa

80g de patrunjel proaspat, taiat

Sare si piper dupa gust

Iata un pranz consistent pentru invitatii tai infrigurati. Cu aceasta supa ii incalzesti si ii impresionezi cu o reteta delicioasa.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE