Uncategorized

Supa de rosii cu pancetta

1. Puneti pancetta sau baconul la prajit intr-o cratita, amestecand continuu, pana cand devine crocanta. Scoateti deoparte pe hartie de bucatarie pentru a scurge grasimea in exces.

2. Adaugati ceapa si morcovul in cratita si amestecati. Sotati la foc mic, acoperit, pentru 10 minute, pana se inmoaie legumele. Adaugati putin ulei, daca este nevoie.

3. Puneti si rosiile si zeama in cratita, apoi pasta de tomate si asezonati bine. Acoperiti pe jumatate si lasati sa fiarba pentru 30-40 de minute, amestecand din cand in cand. Scoateti putina supa, pasati-o, apoi puneti-o inapoi in cratita.

4. Adaugati apoi busuiocul si pancetta sau bacon. Daca vreti sa o serviti la un picnic sau la birou, turnati-o intr-un termos si presarati putin parmezan pe deasupra.

Poza principala

rexfeatures_1189869h_mica.jpg

4 felii pancetta/bacon
1 ceapa mare, curatata si taiata
1 morcov mare, curatat si taiat
400 g rosii, taiate
600 ml zeama de pui sau legume
1 lingura pasta de tomate
sare si piper negru proaspat macinat
cateva frunze de busuioc, proaspete
2 linguri parmezan, pentru servire

Daca va place, puteti da toata supa la blender, obtinand astfel o delicioasa supa crema de rosii. Perfecta pentru servit la birou si chiar la un picnic.
Numar de portii
4
Calorii
160
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE