Supa de rosii si usturoi

1. Preincalzeste cuptorul. Taie rosiile in jumatate si pune-le, cu partea taiata in sus, pe o tava de copt. Taie in jumatate capatana de usturoi si pune-o in tava impreuna cu ceapa taiata. Stropeste cu ulei de masline si cu otet si presara zaharul. Tine la cuptor timp de 20-30 de minute sau pana cand se inmoaie.

2. Puneti rosiile si ceapa, alaturi de usturoiul decojit intr-un blender si pasati pana obtineti un piure cremos. Turnati amestecul intr-o cratita si adaugati pasta de tomate, nautul si zeama de legume. Aduceti la fierbere. Pasati nautul in timp ce amestecati bine.

3. Adaugati si parmezanul, amestecand. Condimentati cu sare si piper dupa gust si lasati sa dea cateva clocote. Serviti fierbinte, cu branza si bacon, si garnisiti cu frunze de patrunjel.

Poza principala

h_00869648.jpg

1kg de rosii proaspete

1 capatana de usturoi

2 cepe, taiate in patru

50ml de ulei de masline

30ml de otet

15g de zahar

45g de parmezan ras

30g de pasta de tomate

1 conserva de naut, scurs si uscat

400ml de zeama de legume

Sare si piper negru dupa gust

Busuioc proaspat

Aceasta supa are o aroma deosebita si e perfecta pentru o gustare calda.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE