Uncategorized

Supa de sfecla rosie cu mere si crema de marar

1. Incalziti uleiul intr-o cratita. Caliti ceapa si usturoiul, la foc mediu, pana cand se inmoaie si devin translucide.

2. Adaugati sfecla rosie rasa si inabusiti pentru 5 minute. Puneti si merele si fierbeti pentru 10 minute, sau pana cand merele sunt moi si inrosite de la sfecla.

3. Turnati zeama si readuceti la fierbere. Potriviti de sare si piper.

4. Puneti capacul pe cratita si fierbeti pentru 40 de minute sau pana cand sfecla este fiarta.

5. Puneti intreaga compozitie intr-un robot de bucatarie si mixati pana obtineti o crema fina. Asezonati supa de sfecla rosie cu zeama si coaja rasa de lamaie, zahar brun, sare si piper.

6. Amestecati smantana cu mararul tocat.

7. Turnati supa de sfecla rosie cu mere si crema de marar in castroane si puneti cate o lingura de smanatana cu marar peste fiecare portie. Presarati si putin marar proaspat.

 

Tort de sfecla rosie

Poza principala

h_01555637_mica.jpg

45 ml ulei de masline
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
360 g sfecla rosie, curatata si rasa
4 mere, curatate, taiate in 4
625 ml zeama de pui sau legume
sare si piper negru proaspat macinat
zeama si coaja rasa de la o lamaie
30 g zahar brun
1 legatura de marar, tocat
125 ml smantana cremoasa

O combinatie de vis si un gust care ne va face sa ne dorim sa mai gatim o data aceasta supa de sfecla rosie.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE