Supa de sfecla rosie cu smantana

1. Prajeste ceapa si telina in ulei. Adauga zeama de pui sau de vita si lasa la fiert timp de 15 minute.

2. Pune amestecul la blender impreuna cu sfecla. Lasa-l sa se raceasca inainte sa-l pui la frigider.

3. Adauga sucul de lamaie si asezoneaza.

4. Pune patrunjelul si arpagicul in smantana.

5. Pentru a servi, pune supa de sfecla rosie in castroane si deasupra plaseaza cateva felii groase de cartof si smantana cu ierburi.

 

Supa creama de sfecla rosie

Poza principala

h_01062829.jpg

2 cepe mari, taiate

2 tulpini de telina, taiate

1 lingura ulei de masline

500g de sfecla rosie fiarta, taiata marunt

3 cani de zeama de pui sau de vita

1 lingura de suc de lamaie

Sare de mare si piper negru

1 lingura de patrunjel tocat

1 lingura de arpagic, taita marunt

250g de smantana

Pentru servire

Cartofi fierti, taiati

Iata o supa cu sfecla rosie irezistibla, nu doar pentru culoarea hipnotizanta, dar mai ales pentru gustul desavarsit.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE