Uncategorized

Supa de soia, spanac si mazare

1. Puneti boabele de mazare si boabele de soia intr-o oala. Turnati zeama de legume si adaugati ceapa verde, busuiocul si spanacul.

2. Lasati la fiert timp de 10 minute.

3. Turnati jumatate de supa in blender si mixati. Turnati amestecul din blender  inapoi in oala impreuna cu laptele si mai lasati un pic pe foc.

4. Asezonati bine si serviti cu frunze de busuioc deasupra, daca va place.

Poza principala

rexfeatures_1292705emica.jpg

200g boabe de soia congelate
200g mazare congetata
600ml zeama de legume, fierbinte
5 cepe verzi tocate
2 frunze de busuioc
1 mana de frunze proaspete de spanac
300ml lapte de soia sau lapte obisnuit
sare si piper negru proaspat macinat
cateva frunze de busuioc pentru a garnisi (optional)

O supa racoroasa si sanatoasa. E ideala pentru un pranz dupa zile cu mese copioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE