Supa de spanac cu crema de somon

1. Fierbe ouale tari. Pune-le in apa rece.

2. Caleste ceapa in unt intr-o oala. Adauga zeama de carne si asteapta sa dea in clocot. Adauga spanacul.

3. Combina smanatana si faina si pune mixtura in supa. Lasa la fiert timp de 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper.

4. Amesteca ingredientele pentru crema.

5. Serveste supa de spanac cu crema de somon, oua taiate in jumatate si painea de casa.

Supa de rosii

Poza principala

h_01035991.jpg

2 oua

1 ceapa taiata

½ lingura de unt

1l de zeama de carne

400g de spanac congelat taiat marunt

100ml de smantana 

3 linguri de faina

Sare si piper

Crema de somon

50g de crema de branza

2 linguri de smantana

Sare

50g somon afumat

O supa cremoasa de spanac, gustoasa si cu un gust aparte datorita aromei de somon.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE