Uncategorized

Supă de spanac

1. Încinge o lingură cu ulei într-o oală încăpătoare, călește ceapa tocată mărunt și adaugă spanacul curățat, spălat și tăiat. Acoperă cu un capac și lasă câteva minute, până ce scade și se înăbușă spanacul.

2. Toarnă laptele și supa de legume, sărează și piperează după gust și lasă să dea în câteva clocote. Dă deoparte, pune câțiva stropi de zeamă de lămâie și presară leușteanul tocat mărunt. Acoperă ca să se întrepătrundă aromele.

 

Supa de legume cu taitei si perisoare din carne de vitel

Poza principala

supa_de_spanac_mica.jpg

300 g spanac

600 ml lapte

700 ml supă de legume/pui

1 ceapa

lămâie

leuştean

ulei

sare

piper

 

Supa de legume coapte cu bruschete cu harissa

Plină de vitamine și hrănitoare, supa de spanac este potrivită pentru toți membrii familiei.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE