Supă de vită

1. Taie carnea în cubuleţe, spal-o în două ape și pune-o la fiert în trei litri de apă. Strânge spuma de trei ori. 

2. Curăţă legumele, taie morcovul, ţelina, ceapa și rădăcina de pătrunjel în cubuleţe, iar varza toac-o în felii. 

3. Pune la încins aproximativ trei linguri cu ulei și călește mai întâi ceapa, adaugă morcovul, pătrunjelul, ţelina și apoi stinge cu zeama în care fierbe carnea. 

4. Pune bucăţile de vită și lasă totul să fiarbă. Cand carnea aproape a fiert, adaugă cartofii tăiaţi în cubuleţe și varza. 

 

5. Când carnea și legumele sunt fierte stinge focul, aromatizează supa de vita cu verdeață tocată mărunt și pune capacul.

credit foto: © Milarka – Fotolia.com

 Friptura de vita cu morcovi

 

Gulaș de fasole cu carne de vită

Poza principala

supa_de_vita_fotolia_20118627_subscription_xl.jpg_c_milarka_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g carne de manzat

2 cartofi

1 ceapă 

2 morcovi

1 rădăcină de pătrunjel

1 ţelină

1 varză albă mică

verdeață

ulei

sare

 

Rulou de vită umplut cu ciuperci

Nu se face cu una, cu doua, dar supa de vita este foarte gustoasa si hranitoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE