Supa englezeasca de afumatura si mazare

1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare. Adauga usturoiul si ceapa. Caleste timp de 5 minute.

2. Adauga mazarea congelata si mai caleste inca 5 minute. Adauga ciolanul si supa de pui.

3. Redu temperatura si lasa la fiert inca 90 de minute pana cand carnea incepe sa se indeparteze de pe os. Daca este nevoie, mai adauga supa.

4. Indeparteaza osul din supa. Pune amestecul la blender si asezoneaza cu sare si piper. Adauga supa daca amestecul este prea gros.

5. Prajeste mazarea intr-o tigaie timp de 5 minute. Pune supa in castroane, presara mazare prajita deasupra si serveste cu paine proaspata.

Supa fina de mazare

Poza principala

supa_englezeasca_de_afumatura_si_mazare_400.jpg

30ml de ulei de masline
1 catel de usturoi, zdrobit
500g de mazare congelata
un ciolan afumat
1l de supa de pui
sare si piper
30ml de unt
100g de mazare proaspata
paine de casa proaspata

Supa crema de morcovi

Aceasta supa englezeasca trebuie consumata cu moderatie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE