Supă fină de mazăre

1.Curăţă şi taie ceapa solzişori. Spală salata. Topeşte untul într-o oală, apoi căleşte uşor ceapa timp de 2 minute, să se înmoaie. Adaugă supa de pui. Lasă la fiert. Adaugă mazărea şi salată. Lasă pe foc 20 de minute. Între timp, grilează pieptul afumat.

2.După ce s-au fiert legumele, lasă pe foc şi pasează cu mixerul conţinutul din oală. Încorporează smântâna, amestecând continuu. Potriveşte de sare şi piper.

3.Serveşte supa cremă în castronele elegante. Decorează fiecare bol cu câte o lingură de smântână şi piept de pui afumat. Serveşte imediat!

foto: Photoland/Photocuisine

 

Tocana de pui cu cartofi dulci si mazare

Poza principala

terina_mica.jpg

400 g de mazăre proaspătă
2 file-uri de piept de pui afumat
¼ litru de supă de pui
½ ceapă
1 salată verde mică
200 ml smântână groasă
10 grame de unt
sare
piper

 

Paste cu mazare si sunca

O supă cremă delicată pentru un dejun romantic de weekend!
Numar de portii
2
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE